Uge 23
DAGENS RET TAKE AWAY KR. 89, - 

Tirsdag 8. juni
Græsk farsbrød med bacon, tzatziki og pommes.

Onsdag 9. juni
Linguini pasta i cremet pestosauce med store tigerrejer og ristede pinjekerner.

Torsdag 10. juni
Mango- og chilimarineret kamfilet af gris med sommer kartoffelsalsa.

Fredag 11. juni
Kylling Parmigiana gnocchi Milanese.

UGENS BØRNERET TAKE AWAY:
Fiskefilet med pommes.

BESTILLING AF TAKE AWAY: 
Benyt vores app HORAGO. Husk at vælge fanen TAKE AWAY i højre hjørne inden du vælger Langsiden.

Eller ring på 52 39 09 07. Telefonen er åben mandag-fredag fra kl. 12:00-19:30.

Åbningstid for afhentning af Take Away: Tirsdag-fredag: 17-19:30.

For yderligere henvendelse vedr. arrangementer, tilbud på catering mm. venligst skriv til info@vierbarekokke.dk