Dagens varme ret som Take Away, pris kr. 59,-/ 79,-.
Bestil alle hverdage på:
info@vierbarekokke.dk (inden kl. 16:00) eller
Telefon, alle hverdage: 52 39 09 07 (inden kl. 16.00).
Bestilling er gældende når den bliver bekræftet. 
Åbningstid for afhentning: mandag-fredag: kl. 17:00-19:30.

 

Uge 14 - Take away

Mandag 30. marts:
Saftig og smagfuld mørbradgryde med cremet champignon, timianssauce, smørdampet ris og serrano knas.

Tirsdag 31. marts:
Vores hjemmelavede italienske kødboller med tagliatelle pasta og aromatisk tomatsalsa med hvidløg, basilikum samt klassisk focaccia.

Onsdag 1. april:
Citronbagt norsk Laksefilet på luftig perlebygotto med ærter, asparges, vesterhavsost og citronmelisse.

Torsdag 2. april:
Colorado roast, smørmør oksecuvette, intens solbærglaze og flødekartofler.

Fredag 3. april:
Langsidens stegt flæsk med kartofler og persillesovs.