Serveres fra kl. 17.00. Pris kr. 59,-/79,-stor

Uge 46

Mandag 11. november:
Saftig og mør nakkefilet med rødvinssauce, perleløg, bagt pastinak og gulerødder.

Tirsdag 12. november:
Klassisk lasagne med oksekød.

Onsdag 13. november:
Chilibagt laks med kokos og shanghai nudler vendt i spinat, pakchoy og asparges.

Torsdag 14. november:
Mignonbøf af gris med bagte persillerødder, kartofler og sveske. Hertil let champignon sauce.

Fredag 15. november:
Jægergryde af okse og pølser i cremet sauce med ris.

 

Åbningstider:
Mandag-fredag: 9:00-14:00 & 16:30-21:30 Lørdag-søndag: 8:00-18:00.

Dagens varme ret serveres på hverdage i tidsrummet 11:30-14 & 17-21:00.

KONTAKT LANGSIDEN: 52 39 09 07 (Træffes i tidsrummet 8-15).

For bordreservation skriv til: info@vierbarekokke.dk.

Venligst bemærk at vi ikke tager imod forudbestillinger på

Take Away til under 10 personer.

VI ER BARE KOKKE