Dagens varme ret serveres på hverdage i tidsrummet 11:30-14.00 & 17.00-21:00. Pris kr. 59,-/79,- stor.

 

Uge 3

Mandag 13. januar:
Saftig hakkebøf med bearnaise og bagt kartoffel.

Tirsdag 14. januar:
Osso Buco Milanese, smørmør okseskank med safran risotto.

Onsdag 15. januar:
Spansk torskegryde (Bacalao) i pikant tomat- og urtesalsa, aioli og patatas bravas.

Torsdag 16. januar:
Indonesisk bami goreng (peanut- og kokosmarineret kyllingspyd på stegte nudler).

Fredag 17. januar:
Honningglaseret svinekam med æble- og karrysalsa og pommes croquettes

 

Åbningstider:
Mandag-fredag: 9:00-14:00 & 16:30-21:30 Lørdag-søndag: 8:00-18:00.

Dagens varme ret serveres på hverdage i tidsrummet 11:30-14 & 17-21:00.

KONTAKT LANGSIDEN: 52 39 09 07 (Træffes i tidsrummet 8-15).

For bordreservation skriv til: info@vierbarekokke.dk.

Venligst bemærk at vi ikke tager imod forudbestillinger på

Take Away til under 10 personer.

VI ER BARE KOKKE