Serveres fra kl. 17.00. Pris kr. 59,-/79,-stor

Mandag 14. oktober:
Siciliansk langtidsbraiseret oksegryde med rodfrugter.

Tirsdag 15. oktober:
Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise.

Onsdag 16. oktober:
Rødspættefilet med asparges, kartofler, og sennep- og dildsauce.

Torsdag 17. oktober:
Koteletter i fad med tomat, bacon, paprika og bagte rodfrugter.

Fredag 18. oktober:
Klassisk boller i karry.

Åbningstider:
Mandag-fredag: 9:00-14:00 & 16:30-21:30 Lørdag-søndag: 8:00-18:00.

Dagens varme ret serveres på hverdage i tidsrummet 11:30-14 & 17-21:00.

KONTAKT LANGSIDEN: 52 39 09 07 (Træffes i tidsrummet 8-15).

For bordreservation skriv til: info@vierbarekokke.dk.

Venligst bemærk at vi ikke tager imod forudbestillinger på

Take Away til under 10 personer.

VI ER BARE KOKKE