Dagens varme ret serveres på hverdage i tidsrummet 11:30-14.00 & 17.00-21:00. Pris kr. 59,-/79,- stor.

 

Uge 9

Mandag 24. februar:
Herregårdsbøf med bearnaise og råstegte kartofler.

Tirsdag 25. februar:
Mørbradgryde a la creme med små pølser, bacon og ris.

Onsdag 26. februar:
Fish & chips med tartar sauce.

Torsdag 27. februar:
Kyllingfilet med spinat- og ricottafyld. Hertil cannelloni pasta.

Fredag 28. februar:
Gammeldaws oksesteg med brun sovs og gratineret polentakager.

 

Åbningstider:
Mandag-fredag: 9:00-14:00 & 16:30-21:30 Lørdag-søndag: 8:00-18:00.

Dagens varme ret serveres på hverdage i tidsrummet 11:30-14 & 17-21:00.

KONTAKT LANGSIDEN: 52 39 09 07 (Træffes i tidsrummet 8-15).

For bordreservation skriv til: info@vierbarekokke.dk.

Venligst bemærk at vi ikke tager imod forudbestillinger på

Take Away til under 10 personer.

VI ER BARE KOKKE