Dagens varme ret serveres på hverdage i tidsrummet 11:30-14.00 & 17.00-21:00. Pris kr. 59,-/79,- stor.

 

Uge 50

Mandag 9. december:
Teriyaki marineret Australsk Wagyu oksecuvette med kartoffelgratin.

Tirsdag 10. december:
Jægerens langtidsbraiseret smagfulde ragout med kanin, løg og løvstikke. Hertil jordskokkemos.

Onsdag 11. december:
Julelaks bagt med dild, anis og kardemomme. Braiseret porrer, spidskål og kartoffel.

Torsdag 12. december:
Spansk Iberico kamfilet af sortfodsgris med tomat- og safranpaella.

Fredag 13. december:
Helstegt svinemørbrad med svampemix og stuvet grønlangkål.

 

 

Åbningstider:
Mandag-fredag: 9:00-14:00 & 16:30-21:30 Lørdag-søndag: 8:00-18:00.

Dagens varme ret serveres på hverdage i tidsrummet 11:30-14 & 17-21:00.

KONTAKT LANGSIDEN: 52 39 09 07 (Træffes i tidsrummet 8-15).

For bordreservation skriv til: info@vierbarekokke.dk.

Venligst bemærk at vi ikke tager imod forudbestillinger på

Take Away til under 10 personer.

VI ER BARE KOKKE